Дигитална маркетинг агенция или вътрешен екип – кое да изберете?

Нека бъдем честни, в днешни дни е просто задължително да имате хубава маркетингова стратегия.

Прочети повече


0 Comments25 Minutes

Не правете тези 10 грешки с Вашия онлайн магазин

Ако трябва честно да си признаем, малко се изморихме да повтаряме това, но то наистина е важна част от днешния бизнес свят, а именно че през 2020 е почти невъзможно да оперирате бизнеса си, яко нямате онлайн магазин.

Прочети повече


0 Comments31 Minutes

Маркетингови идеи, които си струва да приложите през ноември

Ноември вече е на прага ни. Трябва да съберем сили и да изстискаме последните капчици креативност от нас, за да успеем да изпълним целите на бизнеса си за последното тримесечие и да приключим годината с отпразнуването на нашия успех.

Прочети повече


0 Comments26 Minutes

Black Friday идва! А ти готов ли си?

Кой не обича петъците? Да не говорим за Черния петък (по-познат като Black Friday). Няма как да отречем, че всички го чакаме с нетърпение, защото всеки печели нещичко от него.

Прочети повече


0 Comments30 Minutes

4 причини да преместите бизнеса си онлайн

2020 се предполагаше, че трябва да е началото на една нова глава от нашия живот. И беше. Или поне за малко. След това избухна световната пандемия Covid-19, която промени всичко - начинът по който работим, учим, говорим с лекаря и пазаруваме.

Прочети повече


0 Comments14 Minutes

6 неща, които правиш грешно във Facebook

Как изобщо може да съществува вариант, в който правите нещо грешно във Facebook? Всъщност, светът на социалните мрежи е толкова обширен, че често обичаме да му казваме, че е цяла наука.

Прочети повече


0 Comments13 Minutes